Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Disciplens Spejl 2 Forstør

Disciplens Spejl 2

9788789452326

Ny

Disciplens Spejl 2 er tænkt som vejledning i selvudviklingens ædle kunst. Denne bog vil kunne give trøst og vejledning i svære stunder, fordi den viser vejen til den identifikation med sjælen, der frigør ham endeligt fra alle personlighedens gamle bindinger og programmeringer. 

Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave, 2. oplag, 1992, 222 sider

Flere detaljer

392 Varer

DKK 178,00

Yderligere information

Disciplens Spejl 2 er tænkt som vejledning i selvudviklingens ædle kunst. Utallige er de lidelser og pinsler, som disciplens personlighed gennemgår, mens han strider sig frem ad Lysets Vej. Den ustandselige kamp, der foregår i ham eller hende, skyldes personlighedens angst og uvilje mod at tage ansvar, mod at oversige sig til sjælen på Indvielsesvejen. Før eller senere må disciplen nødvendigvis anerkende sjælen som den sande hersker, men undervejs vil de bestandige indre og ydre kampe få disciplen til at fortvivle. Denne bog vil kunne give trøst og vejledning i svære stunder, fordi den viser vejen til den identifikation med sjælen, der frigør ham endeligt fra alle personlighedens gamle bindinger og programmeringer. 

 

Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave, 2. oplag, 1992, 222 sider

30 andre produkter i den samme kategori: