Nukunu Larsen: Enhedens Spejl Forstør

Nukunu Larsen: Enhedens Spejl

9788791388347

Ny

I ’Enhedens Spejl’ svarer Nukunu Larsen på nøje udvalgte spørgsmål fra sine elever i et forsøg på at føre dem frem til det punkt, hvor de kan begynde at følge deres egen hjertevisdom – en visdom alle mennesker besidder, men som ofte går tabt i dagligdagens gøremål og tankespind.

Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave, 1. oplag, 2019, 138 sider

Flere detaljer

237 Varer

DKK 179,95

Yderligere information

Nukunu Larsen er en dansk terapeut og spirituel lærer, født i 1947 i Odense. Han har en bachelor i filosofi og er cand.mag i psykologi. Nukunu har arbejdet som psykoterapeut og mediationslærer i mere end 30 år og er selv i samme periode blevet undervist af bl.a. Osho Rajneesh, Punjaji m.fl. Nukunu er fokuseret på non-dualisme og tilhører ikke nogen given religion eller spirituel vej, men refererer frit til forskellige traditioner.

’Enhedens Spejl’ er en videregivelse af Nukunu Larsens store indsigt og livslange erfaring indenfor oplysning og non-dualistisk bevidsthed. I bogen svarer Nukunu på nøje udvalgte spørgsmål fra sine elever i et forsøg på at føre dem frem til det punkt, hvor de kan begynde at følge deres egen hjertevisdom – en visdom alle mennesker besidder, men som ofte går tabt i dagligdagens gøremål og tankespind. Nukunu Larsens bøger er blevet udgivet på adskillige sprog, men 'Enhedens Spejl' er hans første danske udgivelse.

Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave, 1. oplag, 2019, 138 sider

30 andre produkter i den samme kategori: