Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Invitation fra Gud - DVD

2

Ny

Genre: Dokumentar Sprog: Dansk/engelsk Undertekster: Dansk Spilletid: 119 min År: 2006 Fotograf: Erik Molberg Hansen Instruktør: Marie Louise Lefèvre Klipper: Ida Bregninge Lyd: Henrik (Gugge) Garnov Medvirkende: Thomas Keating Producer: Lise Lense-Møller Produktion: Magic Hour Films ApS

Flere detaljer

146 Varer

DKK 199,95

Yderligere information

Den 82-årige cisterciensermunk, Thomas Keating, er en fysisk og åndelig kæmpe, der er dybt engageret i verden og dens problemer. Han er en stor fortaler for dialog mellem religionerne, og den forhenværende abbed og forfatter til en række bøger om kristen spiritualitet giver med karisma og humor en indføring i den centrerende bøn. Det er en kristen bønsform, der kan sammenlignes med østens meditation, og som har stor virkning på det enkelte menneske. Keatings lære bygger på en dyb indsigt i moderne psykologi. Levende og konkret giver han eksempler på forståelse og misforståelse af kristen etik. Filmen er optaget på Sankt Benedict klosteret i Rocky Mountains i USA.

30 andre produkter i den samme kategori: