Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Laurentius: At leve i Guds nærværelse Forstør

Laurentius: At leve i Guds nærværelse

87-89452-99-2

Ny

En sjælden gang imellem læser man en bog, der på en gang overrasker ved på elegant og næsten umærkelig vis at ændre hele ens syn på noget grundlæggende i livet. En sådan bog har “At leve i Guds nærværelse” været for mig. Det er en kort bog, men hvad den mangler i længde, har den til overflod i styrke.

Laurentius: At leve i Guds nærværelse
Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave, 2006, 72 sider

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 96,00

Yderligere information

Han var et jævnt menneske uden bemærkelsesværdig begavelse. Som ung blev han såret i krigen og delvis invalideret. År 1666 indtrådte han som lægbroder hos Karmeliterne i Paris, hvor han blev kok. Her hengav han sig helhjertet til bønnens liv. For Broder Laurentius var der ingen forskel på arbejde og tilbedelse; han så Gud i alting og mærkede hans nærværelse, hvad enten han arbejdede i køkkenet eller deltog i kirkens bønner. Snart mærkede hans omgivelser en vidunderlig udstråling. Høj og lav søgte derfor hans enkle vejledning i livet med Gud. Nærværende bog indeholder dels referater af samtaler, dels femten af hans egne breve.

Laurentius: At leve i Guds nærværelse
Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave, 2006, 72 sider

30 andre produkter i den samme kategori: