Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Damsholt, Sven: Når du rejser dig af støvet

87-89452-80-1

Ny

Gennem et langt liv søger forfatteren efter kontakt med det guddommelige, menneskets højere natur: sjælen/ånden. Ved "støvet" forstås den lavere natur, egoet, som de fleste af os identificerer os med, som er vildledende og foranderligt, men som også kan blive sjælens nyttige redskab.

Damsholt, Sven: Når du rejser dig af støvet
Forlaget Visdomsbøgerne, 1. oplag 2000, 129 sider

Flere detaljer

626 Varer

DKK 138,00

Yderligere information

Gennem et langt liv søger forfatteren efter kontakt med det guddommelige, menneskets højere natur: sjælen eller ånden. Ved "støvet" forstås den lavere natur, egoet, som de fleste af os identificerer os med, som er vildledende og foranderligt, men som kan blive sjælens nyttige redskab, hvis det indordner sig. I den selvbiografiske - ofte intime - beretning skildres, hvorledes man kan lære at skelne mellem sjælens impulser og egoet, der trækker i den modsatte retning. Men vejen går gennem den psykiske verden, et hængedynd, hvor de fleste søgende bliver stikkende i lang tid. Dertil kommer de jordbundne væsener, som færdes her og gør hvad de kan for at holde andre fast. Efter en beretning om hel eller delvis besættelse fortælles der om den smalle sti, der fører til forening med det guddommelige.

Damsholt, Sven: Når du rejser dig af støvet
Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave, 1. oplag 2000, 129 sider

19 andre produkter i den samme kategori: