Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bhagavad Gita (ny udgave) Forstør

Bhagavad Gita (ny udgave)

87-91388-23-6

Ny

Bhagavad Gita betragtes som et af de væsentligste religiøse skrifter i verdenshistorien. Bogen indeholder en kerne af dyb og praktisk anvendelig sandhed og livsvisdom.

Bhagavad Gita, Srimad - Den højt priste Herrens Sang, oversat fra sanskrit af Klara Preben-Hansen
Forlaget Visdomsbøgerne, 2. oplag 2006, 148 sider

Flere detaljer

155 Varer

DKK 148,00

Yderligere information

Overalt i verden - også hvor andre religiøse overbevisninger end hinduismen hersker - betragtes Bhagavad Gita som et af de væsentligste religiøse skrifter. Ser man bort fra de små pudsige og for vor kultur fremmedartede opfattelser, der her og der dukker op i skriftet, vil man finde en kerne af dyb og praktisk anvendelig sandhed og livsvisdom, som i allerhøjeste grad lader sig forene med kernen i Jesu lære - omend ikke i de mere overfladiske anskuelser i kristendommen - en søgen mod Guds Rige og en stræben efter frigørelse fra ego-centrede jordiske bindinger, men ikke fra jordisk ansvar og uselvisk handling og kærlighed. Man behøver blot at minde om, at dette værk, ligesom også Nye Testamente, var de vigtigste skriftlige kilder for et menneske som Mahatma Gandhi, der jo nok er en af dem, der i vor tid mest renhjertet har efterlevet Jesu lære.

Bhagavad Gita, Srimad - Den højt priste Herrens Sang, oversat fra sanskrit af Klara Preben-Hansen 
Forlaget Visdomsbøgerne, 2. oplag 2006, 148 sider

13 andre produkter i den samme kategori: