Mooji: Højere end himlen, større end rummet (kommer 23. november) Forstør

Mooji: Højere end himlen, større end rummet

9788791388484

Ny

Med ’Højere end himlen, større end rummet’, opfordrer Mooji os til at opdage vores sande natur som ren bevidsthed gennem simpel undersøgelse, indsigt, belæringer og lignelser. Mooji afdækker den tidløse, grænseløse kærlighed og frihed, som vor essentielle væren emmer af.

Mooji: Højere end himlen, større end rummet - Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave, 1. oplag 2020, 266 sider

Flere detaljer

70 Varer

DKK 249,00

Yderligere information

”Ethvert levende væsen er en legemliggørelse af det evige, uforgængelige selv. Livets højeste formål er at vågne op til erfaringen af denne sandhed som selve eksistensens kerne."

Hvad nu hvis alt det, du tror du er – krop, sind, følelser og tillært viden – faktisk er det, du ikke er? Hvad hvis alt dette blot er et selvbillede, baseret på falsk identifikation, vaner og antagelser? Med ’Højere end himlen, større end rummet’, opfordrer Mooji os til at opdage vores sande natur som ren bevidsthed gennem simpel undersøgelse, indsigt, belæringer og lignelser. Ved at pege direkte på sandheden, mens han samtidig forholder sig til helt almindelige dagligdags udfordringer, afdækker Mooji den tidløse, grænseløse kærlighed og frihed, som vor essentielle væren emmer af. Med sin usædvanlige evne til klart og med humor og varme at kaste lys på det, som sproget ikke kan beskrive, har Mooji gennem årene åbnet tusinder af menneskers øjne.

Mooji: Højere end himlen, større end rummet - Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave, 1. oplag 2020, 266 sider

13 andre produkter i den samme kategori: