Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Damsholt, Sven: Kristus er mere end Kristendom Forstør

Damsholt, Sven: Kristus er mere end Kristendom

87-87505-03-7

Ny

En af de hyppigste årsager til de krige, der invaliderer menneskeheden i vor tid, er religionsforskelle. Det er så åbenbart at man bare behøver at nævne Nordirland, det tidligere Jugoslavien, Palæstina, og hvad var det så ikke i forgangne tider?

Damsholt, Sven: Kristus er mere end kristendom - Hvordan kan vi som kristne møde en universel religion? Forlaget Visdomsbøgerne, 3. oplag 1994, 32 sider

Flere detaljer

595 Varer

DKK 24,00

Yderligere information

En af de hyppigste årsager til de krige, der invaliderer menneskeheden i vor tid, er religionsforskelle. Det er så åbenbart at man bare behøver at nævne Nordirland, det tidligere Jugoslavien, Palæstina, og hvad var det så ikke i forgangne tider? De synlige ødelæggelser er ikke de værste, men man bekæmper hinanden med afstandstagen, mistænkeliggørelse, spredning af fordomme og dræbende ligegyldighed. I vore dage er vanviddet så åbenbart, at mange mennesker er begyndt at sige: Er det i grunden ikke den samme Gud vi alle tilbeder? Og hvem kan med sikkerhed sige, at hans religion er den sande og alle andres er vildfarelser? Der er langsomt ved at vokse en forståelse frem i verdens bevidsthed, at der naturligvis kun kan være én sandhed om livets mening, men at den er pakket ind i menneskelige forestillinger, beroende på historisk tid, folkementalitet, folkesituation og meget mere; dertil en gang teologisk tankegods. I det foreliggende lille hefte skelner forfatteren klart mellem det gudgivne og det menneskeskabte i enhver religion. Dette gudgivne, som er den mystiske erfaring, synes at nærme sig identitet, jo højere og jo dybere det religiøse menneske udvikles. Denne identiske kerne kalder forfatteren en universel religion.

Damsholt, Sven: Kristus er mere end kristendom - Hvordan kan vi som kristne møde en universel religion? Forlaget Visdomsbøgerne, 3. oplag 1994, 32 sider

30 andre produkter i den samme kategori: