Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Kirkegaard, Karl Aage: Når præsten tvivler Forstør

Kirkegaard, Karl Aage: Når præsten tvivler

87-91388-09-0

Ny

Peter Mikkelsen er vokset op i et indremissionsk miljø i Vestjylland. Han kommer i tvivl om sin tro, men læser alligevel teologi. Han bliver præst, men mister igen troen, og tager konsekvensen og forlader sit embede.

Kierkegaard, Karl Aage: Når præsten tvivler
Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave 2005, 125 sider

Flere detaljer

132 Varer

DKK 136,00

Yderligere information

Peter Mikkelsen er vokset op i et indremissionsk miljø i Vestjylland. Med tiden tager han afstand fra sin fædrene tro. Efter studentereksamen rejser han til Århus og begynder at læse idehistorie ved universitetet dér. En pludselig omvendelse får ham til at afbryde studiet og begynde at læse teologi. Men han er en tænksom natur, en grubler, og det varer ikke længe, før hans tro er afløst af dyb og pinefuld tvivl. Kærligheden til en kvinde hjælper ham ud af krisen, og han bliver præst. Men tvivlen ligger dybt i ham, og nu er han låst fast i en kirke, hvis trosbekendelse han ikke kan tilslutte sig. En bog om kvalfuld og sindsoprivende tvivl. Sjælens dybe gange afsøges, og de store spørgsmål bliver vendt.

Kierkegaard, Karl Aage: Når præsten tvivler
Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave 2005, 125 sider

30 andre produkter i den samme kategori: