Adyashanti: Jesus historien - Om at favne åndens mysterium Forstør

Adyashanti: Jesus historien - Om at favne åndens mysterium

134567890998776533

Ny

Denne bog er et resultat af Adyashantis indgående kendskab til kristne mystikere. Bogen er funderet på evangelierne, især Markus-evangeliet, men er samtidig et nyt blik på Jesus-historien, som viser den kærlighed og respekt, Adyashanti har for mennesket Jesus kombineret med en dyb forståelse af hans lære.


Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave 2016, 197 sider.

Flere detaljer

95 Varer

DKK 249,00

Yderligere information

Adyashanti (1962) er en amerikansk født spirituel lærer. Han er uddannet indenfor zenbuddhismen, men Adyashantis undervisning er fri af alle traditioner og ideologier og en åben invitation til at stoppe op, spørge og erkende den frigørende sandhed, som er kernen i al eksistens. 


Adyashanti har desuden et stort forfatterskab bag sig. Jesus-Historien - om at favne åndens mysterium er et resultat af Adyashantis indgående kendskab til kristne mystikere som Mester Eckehart, Johannes af Korset, Teresa af Avila, og Thomas Merton. Bogen er funderet på evangelierne, især Markus-evangeliet, men er samtidig et nyt blik på Jesus-historien, som viser den kærlighed og respekt, Adyashanti har for mennesket Jesus kombineret med en dyb forståelse af hans lære.

”Jesu evne til at spejle det guddommelige tilbage til dem, der er i hans nærhed, er det mirakel, som overgår alle andre mirakler, Det overgår langt at gå på vandet eller at gøre vand til vin. Det er frelsens mirakel, som vækker mennesker til deres sande natur”.

Forlaget Visdomsbøgerne, 1. udgave 2016, 197 sider.

14 andre produkter i den samme kategori: