Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Powell, Arthur E.: Solsystemet Forstør

Powell, Arthur E.: Solsystemet

87-89452-73-9

Ny

En teosofisk skildring af jordens tilblivelse gennem tiderne, fra de første menneskelige racers opståen og udvikling frem til den nuværende ariske, de forskellige kulturers opgang og nedgang og den religiøse indsigt der har eksisteret gennem årtusinder

Powell, Arthur E.: Solsystemet, oversat af Sven Damsholt
Forlaget Visdomsbøgerne, 1998, 336 sider

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 196,00

Yderligere information

Man har efterhånden erkendt, at Jorden er et levende væsen med sin egen biologi: hav og luft, planter, dyr og med menneskeverdenen, som den er yderst følsom overfor. Det har de gamle seere altid vidst. Forfatteren har opsamlet deres viden, der går ud på, at også planterne er levende væsener, og at de med Solen som hjerte er et stort væsen under udvikling. Med henblik på Jordens tilblivelse gennem forskellige faser, skildrer han de første menneskelige racers opståen og udvikling frem til den nuværende ariske, de forskellige kulturers opgang og nedgang og den religiøse indsigt der har eksisteret gennem årtusinder. Et særligt indblik får vi i den gruppe væsener, som har lagt menneskeudviklingen bag sig og nu leder Jordens befolkning frem mod dens bestemmelse.

Powell, Arthur E.: Solsystemet, oversat af Sven Damsholt
Forlaget Visdomsbøgerne, 1998, 336 sider

30 andre produkter i den samme kategori: