Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Damsholt, Sven: Arkeeventyr

87-87505-47-9

Ny

Blandt verdens mange eventyr findes der en gruppe der adskiller sig fra almindelige eventyr ved at de ikke kun er underholdende. De handler som andre om prinser og prinsesser, drager og hekse, men de vil sige noget mere med deres fortælling.

Damsholt, Sven: Arkeeventyr, genfortalt af Sven Damsholt
Forlaget Visdomsbøgerne, 1984, 99 sider

Flere detaljer

239 Varer

DKK 96,00

Yderligere information

Blandt verdens mange eventyr findes der en gruppe der adskiller sig fra almindelige eventyr ved at de ikke kun er underholdende. De handler som andre om prinser og prinsesser, drager og hekse, men de vil sige noget mere med deres fortælling. Eventyrene er ældgamle, de er blevet fortalt igen og igen op gennem tiderne af snart den ene digter, snart den anden, og de er varieret i det uendelige, men temaet er det samme. I de forskellige kulturer, hvor en ensrettet tænkning gjorde det umuligt at sige andet end lige netop hvad myndighederne tillod, var mange af de dybere sandheder om livets mysterier ved at blive glemt. De blev reddede af de folkelige eventyr der gik fra mund til mund, og som nærede den sans i mennesket, der ser mere end øjet og hører mere end øret.

Damsholt, Sven: Arkeeventyr, genfortalt af Sven Damsholt
Forlaget Visdomsbøgerne, 1984, 99 sider

26 andre produkter i den samme kategori: