Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Damsholt, Sven: Herkules' tolv Prøver Forstør

Damsholt, Sven: Herkules' tolv Prøver

87-87505-46-0

Ny

Herkules var den berømte helt, der havde Zeus til far og en jordisk kvinde til mor. Guderne besluttede at ophøje ham til deres kreds på grund af hans klogskab og store mod, men først skulle han bestå tolv prøver - en for hver af de tolv himmeltegn.

Damsholt, Sven: Herkules' tolv Prøver - Den græske oldtidsmyte, genfremstillet for børn og voksne
Forlaget Visdomsbøgerne, 1983, 104 sider

Flere detaljer

729 Varer

DKK 96,00

Yderligere information

Herkules var den berømte helt, der havde Zeus til far og en jordisk kvinde til mor. Guderne besluttede at ophøje ham til deres kreds på grund af hans klogskab og store mod, men først skulle han bestå tolv prøver - en for hver af de tolv himmeltegn. Herkules blev udstyret med himmelske våben, men kasserede dem alle og skar sig en kølle af et ungt egetræ, hvormed han udkæmpede sine kampe og bestod prøverne. Det var dog sværere end Herkules havde regnet med; gang på gang tog han fejl og gjorde det forkerte. Men han lærte af sine fejltagelser og vandt omsider den visdom, der gav ham plads blandt guderne. Denne visdom får læseren del i når han følger med i begivenhederne.

Damsholt, Sven: Herkules' tolv Prøver - Den græske oldtidsmyte, genfremstillet for børn og voksne
Forlaget Visdomsbøgerne, 1983, 104 sider

26 andre produkter i den samme kategori: