Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Fortune, Dion: Den vingede tyr Forstør

Fortune, Dion: Den vingede tyr

87-87505-95-9

Ny

Om sort og hvid magi i 1920'ernes London, hvor en ung løjtnant deltager i psykiske eksperimenter og involveres i en problematisk kærlighedsaffære.

Fortune, Dion: Den vingede tyr
Forlaget Visdomsbøgerne, 1990, 294 sider

Flere detaljer

266 Varer

DKK 178,00

Yderligere information

I tyvernes og tredivernes London vrimlede det med psykiske selskaber, der eksperimenterede med tantra og anden sexualmagi. Ikke alt var godartet og havde et ideelt formål; sort magi trivedes i bedste velgående og indfangede mange nysgerrige, der ønskede magt og selvudfoldelse. Den trediveårige Ted Murchinsom, hjemsendt løjtnant fra Første Verdenskrig, inviteres til at deltage i et psykisk ekperiment, der involverer ham i en nokså problematisk kærlighedsaffære. Her gælder det at kunne skelne mellem hvidt og sort; hans ufrivillige deltagelse i et depraveret ritual bliver afgørende for ham og den sarte Ursula Brangwyn. Dion Fortune, hvis roman har stærke selvbiografiske træk, fortæller noget væsentligt om strukturen i kærlighedsforholdet mellem mand og kvinde.

Fortune, Dion: Den vingede tyr
Forlaget Visdomsbøgerne, 1990, 294 sider

24 andre produkter i den samme kategori: