Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Larsen, J. Anker: De vises sten Forstør

Larsen, J. Anker: De vises sten

87-87505-49-5

Ny

I sin fortælling om hvad det vil sige, og hvad det indebærer, at være et spirituelt søgende menneske, er Anker Larsens roman De vises sten fra 1923 forbløffende aktuel. I både dramatiske og også bevægende beskrivelser følger vi romanpersonernes åndelige søgen efter sandheden om det Guddommelige og livets store mening.

Larsen, J. Anker: De vises sten
Forlaget Visdomsbøgerne, 4. udgave 2016, 485 sider

Flere detaljer

260 Varer

DKK 299,00

Yderligere information

I sin fortælling om hvad det vil sige, og hvad det indebærer, at være et spirituelt søgende menneske, er J. Anker Larsens roman De vises sten fra 1923 forbløffende aktuel. I både dramatiske og også bevægende beskrivelser følger vi romanpersonernes åndelige søgen efter sandheden om det Guddommelige og livets store mening. Det er tydeligt, at mystikeren Anker Larsen skriver ud fra sine egne spirituelle erfaringer, hvilket giver romanen et ligefremt og autentisk udtryk; som når han fortæller om børnenes spontane tilgang til spirituel åbenhed i deres omgang med naturen – en tilstand som romanens hovedperson længes efter at komme tilbage til. I sin stræben efter dette, møder han det okkulte, den katolske mystik, studerer teologi , teosofi og indiske træningsøvelser. De vises sten nærmer sig med sine dybe og alsidige beskrivelser af menneskets sind, psyke og ånd et niveau på linje med Dostojevskij. Romanen vandt førsteprisen i Gyldendals store romankonkurrence og er oversat til flere sprog. ISBN: 9788787505499

Larsen, J. Anker: De vises sten
Forlaget Visdomsbøgerne, 4. udgave 2016, 485 sider

26 andre produkter i den samme kategori: